илюстрация: МВР, архив Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна

...
илюстрация: МВР, архив Варненският окръжен съд одобри споразумение,  постигнато между Окръжна
Коментари Харесай

Условна присъда за производител на марихуана край Варна, който беше хванат 99 растения

илюстрация: Министерство на вътрешните работи, архив 

Варненският областен съд утвърди съглашение,  реализирано сред Окръжна прокуратура- Варна и 39-годишния Диян П., който се призна за отговорен за това, че без съответно позволение отглеждал и държал за разпространяване високорискови наркотични субстанции - марихуана.

На неустановена дата през месец юни 2017 година той засял и до 20.08.2017 год. отглеждал във фургон, намиращ се в двор на къща в село Левски, община Суворово, 99 броя растения от типа на индийския коноп - канабис индика в нарушаване на откритите правила. Органите на реда за разкрили 306,48 грама марихуана, на обща стойност 1838,88 лв..

Варненският областен съд откри, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено, а наказателното произвеждане прекъснато,

За осъществените закононарушения, подсъдимият одобри да му бъдат наложени две санкции „ отнемане от независимост “ всяко за период от 1г. и 6 месеца, като наказване „ санкция “ не му беше наложено. Диян П. следва за изтърпи най-тежкото от по този начин избраните му санкции, а точно „ отнемане от независимост “ за период от 1 година и 6 месеца, чието осъществяване да бъде отсрочено с 3 години изпитателен период.

Той би трябвало да заплати и направените разходи по делото в размер на 508.85 лева в интерес на Държавата, по сметка на ОД-МВР-Варна. Определението на Окръжен съд – Варна е дефинитивно и не предстои на обжалване или митинг.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР